Locatie

Villa Vught is rond 1930 gebouwd en heeft een aantal karakteristieke jaren ’30 elementen die met name binnenshuis zichtbaar zijn. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en in totaal ongeveer 700 m2 kantoorruimte. Deze oppervlakte is verdeeld over units van verschillende formaten en een grote kantoortuin op de bovenste verdieping.  Het gebouw is voorzien van parkeergelegenheid. Daarnaast is in de directe omgeving nog meer dan voldoende gelegenheid tot parkeren.

Zichtlocatie

De ligging van het pand is uniek. Een zichtlocatie direct aan toegangsweg N65, op een steenworp afstand van centrum Vught en dichtbij Station Vught. Villa Vught is zeer gemakkelijk bereikbaar via de N65 en ligt op 10 minuten lopen van Station Vught.

Eigenaren

Henk en Esther van der Velde zijn vanaf 1994 eigenaar van Villa Vught. Het bedrijf Van der Velde Werving en Selectie hebben zij laten groeien in dit pand. Sinds een aantal jaren hebben zij hun bedrijf verkocht aan de medewerkers. Vanaf 2014 gaat Henk van der Velde met een nieuwe bedrijfsactiviteit een van de units van Villa Vught betrekken.

Nieuws

 1. 10 huurders in Villa Vught

  Lees verder
 2. Hein Maas Overheidsadvies per 15 augustus in Villa Vught

  Lees verder
 3. Familiae mantelzorg per 1 september in Villa Vught

  Lees verder
 4. Van Kessel Bedrijfsjuristen nieuwe huurder in Villa Vught

  Lees verder
 5. Maresca Spooren kiest ook voor Villa Vught

  Lees verder
 6. Hartmanns Mediation & Coaching kiest voor Villa Vught

  Lees verder
 7. Stikvoort ICT Services heeft ook gekozen voor Villa Vught

  Lees verder
 8. De eerste potentiele huurders hebben zich gemeld

  Lees verder
 9. Start verhuur Villa Vught

  Lees verder